Machetare - Concepere Design

Machetarea presupune conceperea și executarea atent aleasă a tuturor elementelor companiei, retușuri, decupări  imagini.

Departamentul de creație vă poate executa macheta grafica, design și tehnoredactare precum : mape, broșuri, afișe, etichete, antete, carți de vizită, etc.

 

Pregatirea machetelor pentru tipar este o operație complexă și foarte importantă pentru rezultatul final al produsului finit. Beneficiile obținute prin tratarea cu atentie a fiecarui detaliu, depașește cu mult efortul investit și timpul consumat la finisarea și pregatirea machetelor pentru tipar.

 

Design Logo - Concepere Design

Echipa noastra vă stă la dispoziție cu idei creative  pentru a realiza cea mai potrivită imagine pentru afacerea dumneavoastra, aceasta fiind cartea de vizită în fața clienților.

Logo-ul este identitatea vizuală a companiei dumneavoastră. Exista mai multe tipuri de logo, sigla firmei cum ar fi: logo grafic , o imagine abstracta, o forma geometrică sau logo text, bazat pe numele companiei, un fond special, unic.

Logo-ul va aparea în toate documentele de antet, pe site-ul firmei, pe carțile de vizită, în diverse pliante sau mape despre companie. De aceea este foarte important să alegem culorile și formate potrivite cu activitatea fiecarui client și cu mesajul pe care-l vrea să-l transmita cu ajutorul acestui logo.

 

Publicitate outdoor, panouri publicitare

Bannerele sunt un mod de marketing la inaltime pentru care trebuie sa ai nu doar talent ci si autorizatie de la primarie. Oricumbannerele sunt publicitare prin intentie, dar sunt si o forma de mobilier stradal atunci cand nu se afiseaza in interior la conferinte, evenimente.

Designul banerului trebuie sa straluceasca prin claritate. Banerul trebuie sa fie o interjectie convingatoare pe poliplan si nu o nuvela. Fara spectacol omul de azi nu mai remarca nimic fiind epuizat de multe si marunte conflicte. Deci fa un design spectaculos.

Lucrarile Noastre